Museokortilla kulttuurin pariin

Museokortti on loistava investointi vapaa-aikaasi. Se on voimassa koko Suomessa ja avaa sinulle oven 250 museoon ja kulttuurikohteeseen koko maassa vuoden ajan kerrallaan. Helsingin seudulta löytyy yli 40 museokorttikohdetta.

Museokortin kohteita löytyy maan joka kolkasta, ja se takaa sinulle ilmaisen pääsyn niistä kaikkiin. Museokorttimuseoissa voit poiketa kuinka monta kertaa tahansa. Kohteeseen pääsee yhdellä kortilla kerran päivässä, mutta vaikka joka päivä uudelleen. Kortin voi ostaa omaksi tai lahjaksi kaikista järjestelmässä mukana olevista museoista tai Museot.fi-verkkokaupasta.

”Vapaa-aikani muuttui merkittävästi museokortin myötä”

Museokortti taskussasi voit poiketa museoissa vain hetkeksi. Voit esimerkiksi käydä samassa näyttelyssä useasti, jotta voit nähdä näyttelyn eri osat rauhassa ilman kulttuurin hetkellistä yliannostusta. Museokortin myötä vapaa-ajalla on aina jotakin taatusti mukavaa tekemistä, myös sadepäiville.

”Vapaa-aikani muuttui merkittävästi museokortin myötä”, kertoo Lauri, 24. ”Sain museokortin lahjaksi sukulaiselta, enkä aluksi ajatellut sen tulevan kovaan käyttöön. Toisin kävi, kun tajusin, että kotikaupungissani Turussakin oli vielä lukuisia museoita joissa en ollut koskaan käynyt.” Nykyään Lauri kertoo viettävänsä paljon aikaa erilaisissa kulttuurikohteissa. Hän nauttii tunnelmasta, näyttelyistä, ja joskus valokuvaa näyttelyitä ja niiden kävijöitä.

Museoita ja kulttuurikohteita

Suurten klassikoiden, kuten Ateneumin, Kansallismuseon ja Kiasman lisäksi museokorttikohteisiin kuuluu erikoisia ja hauskoja pienempiä kohteita, kuten Möhkön ruukkimuseo Pohjois-Karjalassa ja Lapin Kultamuseo. Pääkaupunkiseudun erikoisempiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Suomenlinnan Lelumuseo ja sukellusvene Vesikko, sekä Helsingin Observatorio Tähtitorninmäellä.

Jos museokortti kuitenkin tuntuu liian suurelta sijoitukselta suoraan omasta kukkarostasi, mikset kokeilisi kulttuurikassasi kartuttamista helposti netissä, esimerkiksi vedonlyöntisivustolla? Voitetulla rahalla on mukava tehdä sijoituksia vapaa-aikaan ja itsensä hemmotteluun. Museokortti tarjoaa myös mahdollisuuden oppimiseen mielenkiintoisissa ympäristöissä, joten se on myös sijoitus yleissivistyksen ylläpitoon hauskalla tavalla. Tarjoammekin lukijoillemme Bet365 Bonuskoodin kulttuuririentojensa rahoittamiseksi. Bet365 on luotettava ja laadukas vedonlyöntisivusto, ja bonuskoodin avulla kaikki pääsevät alkuun sivuston käytössä helposti ja riskittä. Bet365 pitää huolta kaikista asiakkaistaan ja tarjoaa siksi loistavan bonuksen kaikille aloittelijoille. Tulet huomaamaan, että Bet365:n laadukas palvelu tyydyttää myös vanhat asiakkaat. Siten sivusto on kerännyt kattavan verkoston pelaajia ympäri maailmaa ja kasvanut yhdeksi alan suurimmiksi.

Sijoitus vapaa-aikaan ja sivistykseen

Museokortti on loistava ja pitkäikäinen panostus vapaa-aikaan ja sijoituksena maksaa itsensä moninkertaisena takaisin. Yhdessä partnerin kanssa museokortista voi muodostua yhteinen hauska harrastus: kuinka monta kertaa ehditte korttia käyttää vuoden aikana? Vai kilpailetteko ehkä kavereidesi kanssa siitä, kuka ehtii käyttää korttia vuodessa eniten? Kortin ostamisen jälkeen kaikki hauska on ilmaista, joten kertasatsauksella pääset eroon kalliista yksittäisistä kulttuuripäivistä. Sen sijaan voit nauttia kulttuurista koko vuoden, juuri sellaisina annoksina kuin tahdot ja jaksat, juuri mieleisissäsi kulttuurikohteissa.

 
 
 
 
 
 
erudito