Museoiden

Kilpailuta lainat ja lähde unelmiesi museomatkalle

Museomatkailu on hyvin suosittu harrastus taiteen ystävien parissa. Maailma on täynnä museoita ja matkakohteita siis on lukematon määrä. Monet matkustavat usein museolomille tiettyyn kaupunkiin, joista Euroopassa tunnetuimpia ovat Pariisi ja Lontoo. Museoiden kiertelyn välissä on kiva käydä syömässä ja juomassa paikallisissa ravintoloissa ja tietysti yöpyä mukavassa hotellissa.

 

Museomatkat ulkomaille vaativat aina jonkin verran taloudellista panostamista. Onko taloudellinen tilanteesi juuri nyt tiukka, mutta raha-asiasi ovat kunnossa muuten? Tässä tapauksessa hyvillä ehdoilla otettu tililuotto tai muu kulutusluotto voi olla hyvä tapa rahoittaa matka kokonaan tai osittain. Monesti luottokorttia käytetään matkoilla kustannuksien kattamiseen. Luottokortti voi ollakin korkojen ja kulujen suhteen paras vaihtoehto. Kuitenkaan aina ei ole näin. Kulutusluottoja saa nimittäin nykyään myös hyvillä koroilla ja lainaehdoilla. Sen vuoksi yhä useammat rahoittavat lomansa kulutusluoton avulla.

Kulutusluottomarkkinat ovat suuret myös Suomessa ja niitä markkinoidaan paljon. Tästä johtuen lainojen vertaileminen on lähes välttämätöntä ja vähintäänkin kannattavaa. Erityisesti kulutusluottojen kohdalla erot lainojen koroissa ja kuluissa ovat suuria. Rahalaitos on yli 10 vuotta Suomessa toiminut luotettava ja tunnettu lainanvälittäjä. Rahalaitoksen nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.rahalaitos.fi. Kilpailuttaminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Rahalaitos on vakavarainen yhtiö, joka on tarkka yhteistyökumppaneistaan. Sen kaikki yhteistyökumppanit ovat tarkoin valittuja pankkeja ja rahoituslaitoksia, joilla on suomalaisten finanssivalvonnan viranomaisen myöntämä toimilupa.

Miten Rahalaitoksen kilpailutuspalvelu toimii?

Aivan ensin sinun kannattaa miettiä paljon tarvitset lainaa matkaasi varten. Sen jälkeen siirry osoitteeseen https://www.rahalaitos.fi ja täytä hakemus. Ainoastaan yhden hakemuksen täyttämällä tavoitat yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Palvelussa on mukana sekä suomalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, että ulkomaisia yhtiöitä, jotka ovat laajentaneet toimintaansa Suomeen. Itsenäinen lainojen kilpailuttaminen on aikaa vievää touhua, koska joudut jättämään hakemuksen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen. Jättämällä hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa, saat palveluun listauksen saamistasi lainatarjouksista. Näet lainatarjouksen kohdalla lainan koron ja muut kustannukset selvinä lukuina. Kyseessä on puolueeton vertailupalvelu, eli et ole enää vain mainospuheiden varassa.

Ennen luoton hyväksymistä on kuitenkin tärkeää, että luet luottoehdot tarkasti. Kaikista tärkeintä on selvittää tarkasti lainan kokonaiskustannukset ja ehdot liittyen maksuaikatauluun ja lainan nostamiseen. Sopivan luoton löydettyäsi, voit hyväksyä luoton digitaalisella allekirjoittamisella verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Muista aina harkita tarkasti ennen kuin hyväksyt luoton. Monesti saat useita eri tarjouksia. Silloin maltti on valttia. Tarjoukset ovat kyllä voimassa riittävän pitkään, että voit perehtyä niihin rauhassa. Sinun ei tarvitse erikseen hylätä luottotarjouksia. Ne vanhenevat kyllä itsestään.